Kennel Clevenkeesen

Mari Clevenpalm 

Blog

Vad tiden g�r!!!!

Posted by clevenkeesen on March 23, 2010 at 7:51 AM

Ja nu är det snar dax för Kickans första utställning. Tränar henne förfullt. Går fantastiskt bra. Hon är framåt och arbetsvillig. Har bra självförtroende och nu gäller det bara att hon sköter sig i ringen..... Nervös blir man ju lite..

 

Sheila höglöper så nu får de inte leka med grannpojkarna... Hon har fått en fantstisk päls och peppar peppar hon har inga sår längre... Har bytt foder och ger B vitamin som tillägg. Hoppas det håller i sig över sommaren.

 

Fanny tappade all päls som väntat men håller nu på att sätta en tät vacker och ren päls. Jag säger då det. Det var så skönt att hon blev av med den gamla pälsen som hade mjäll och gamla rester från en svunnen tid.... Ja det är nu över och efter oljebad och B vitaminer ser även hennes päls ut att bli fantastisk till sommaren/hösten. Har sett ut som en ljus gråhund.

 

Kickan är en gosig liten råtta som matte har så svårt att låta bli. Hon vet hur hon ska gosa hon. När husse åkt till jobbet på morgonen. Hoppas hon upp i sängen och lägger sig försiktigt brevid mig och somnar om.... Vilka morrnar!!!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.