Kennel Clevenkeesen

Mari Clevenpalm 

Blog

Januari 2011

Posted by clevenkeesen on January 15, 2011 at 7:02 AM

Magsjuka har vi nu haft och det är inte roligt alls. Tack och lov står både jag och Ebba på benen igen. Nu är det ara vänta på att resten av familjen ska få det också.

Varit på hundutställning i Smedjebacken idag och tittat på när Eva ställde sina valpar. Jag ska inte ställa förrän i Febr i Örebro. Då ska vi ställa Royal och Kickan och Ebba ska gå barn med hund med Fanny. Så det blir roligt att få börja igen efter ett upphåll på flera månader nu. Kickan behöver fortfarande mer päls men det är på G.

 

Hon löper för andra gången och det går utmärkt. Royal visar inget intresse än. Är nog lite för ung. Jag ser verkligen fram emot att ställa honom. Han är så J...kla snygg!!!! Fast jag är ju partisk. :P

 

Pälsen ä tjock och fluffig med snygga tecken. Kraftiga tassar och kompakt kropp. Svansen är hårt knorrad som på en gris och till skillnad mot Kickan så kan han inte räta ut den alls. Han är en buse ute där han gärna vill låta bli att gå in. Lägger sig i snön och försöker jag ta honom hoppar han undan. Annars är han lugnet själv. Går snällt på promenader och jag har hundarna lösa för det mesta. Tränar att gå fint och vanligt lydnad med honom och det märks att det är en hane. Lite i det blå emellanåt. 

 

Jag längtar nu till våren! Mari signing off!:)

 

 

 

 

 

Categories: None

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.