Kennel Clevenkeesen

Mari Clevenpalm 

VALPSIDAN

2020 09 30

En veckan kvar innan Jelly ska ha valpar igen. Denna gång blir det fler en en i alla fall. Hon är mycket rundare och hon tycker att det är tungt.

Allt går enligt planerna och hon äter sover och går med på promenaderna men springer inte iväg längre utan följer mig. Hon låter de andra hålla på och busa utan henne. Jag har tagit fram valphagen och gjort iordning allt. Nu ska jag bara se till att jag har allt hemma som eventuellt kan behövas. 

Hade besök från en annan kennel som var här och försökte para sin tik med Kosmo men han var helt ointresserad. Konstigt. Då jag har Jelly högdräktig så vågar jag inte låta henne vara kvar. Nästa gång hoppas jag att det går bättre.
2020 02 23
Oj vad tiden har gått fort. Nu har vi fått en valp som heter Leo. Ja det vart bara en konstigt nog. Men han är stor och blev i Onsdag 4 veckor gammal.
Då det bara vart en valp kommer jag vid nästa löp göra om samma kombination. Är det någon som känner sig sugen på en valp så är ni välkomna att höra av er till mig.

Här kommer lite bilder på Leo.


20200115


Ja nu är vi snart inne i den sista veckan före valpningen Allt är lugnt här och Jelly mår bra. Hon har börjat ta det mer lugnt och vill inte gå långt längre. Har klipp magen lite och känner nu hur det rör sig i magen. Det är så roligt att känna de små liven. Blir liksom mer verkligt då.


Vi längtar efter smått igen. Det är alltid lika roligt att följa dem från det man parar till hur de utvecklas som vuxna. Nu håller vi tummarna för att det blir en bra fördelning och att de blir tillräckligt många. 

2019 12 29


Nu kan vi meddela att vi har valpar på gång igen Denna gång med dessa fina föräldrar.

Clevenkeesen Kosmo 1 och halvt år gammal är en fantastisk hane med go mentalitet. Han är nyfiken och lätlärd. Går ihop med hundar katter och framförallt är han så duktig med barn skäller sällan är låg i rang i flocken. Han är ju yngst. Han är röntgad med HD A ED 0, Phpt fri genom arv. Han hade otur med att som valp skada ett bakben men han är helt återställd och det är inget som påverkar honom idag eller som syns på röntgen. Röntgenplåtarna finns att se.


S UCH F UCH Clevenkeesen Söta Jellybean 4 år, är en snäll men försiktig dam. Hon är snäll och går ihop med alla hundar och katter. Är en mattegris och kelar gärna lite extra. Hon är också lätt att lära. Skäller inte mycket. Röntgad med HD C ED 0. Phpt fri genom arv. Röntgenplåtarna finns at se.20180709

Puppies are now 4 week old and growing so fast

Gamla bilder från tidigare valpar nedan

 

 

 

 

Ny presentation av valpar nu 7 veckor 2012

Clevenkeesens Heartbraker

Clevenkeesens Hard Rock

Clevenkeesens Happy Feet

Clevenkeesens Hugo Boss

Clevenkeesens Hollywood

Clevenkeesens Harry Potter

 

 

 

 

Uppfödare

Som uppfödare av rasen Keeshond har jag haft sex valpkullar sedan starten för tio år sedan. Jag säljer valpar enligt SKK:s alla regler och kommer att se till i möjligaste mån att de kommer till bra familjer. Jag kommer att ha en vidare kommunikation med köparna och vara dem till hjälp under en lång tid framöver.

Valpen lämnar mig efter 8 veckor och då är den vaccinerad, besiktigad, chippad och dolda felförsäkrad i tre år.

Med valpen kommer en valplåda med diverse saker. Dessutom får ni ett års medlemskap i Keeshondringen vilket är Sveriges rasklubb för Keeshond. Här finns massor av aktiviteter och läsnyttigt för den som vill. Även klubbtidningen Keeshondposten som utkommer 4 ggr/år

Vid intresse av valp går det bra att ringa eller maila mig.

Mari  070-2562163

 

Ja den senaste veckan har var omtumlande. Lilla Grynet har gått till sälla jaktmarker och kanske var det bäst så. Han mådde inte bra.

idag fredag har de börjat öppna ögonen. Tiden går ju så fort.

3 Dagar gamla

Nu hoppas jag verklgen att lugnet ska lägga sig över mor och valpar. Fanny blir stressad av att jag matar minstingen som har haft svårt att äta p g a han var så svag. Nu börjar han suga bättre och har börjat gå upp i vikt HURRA!!!! Men jag är inte helt glad förrän de är mer en en vecka gamla.

En vecka har gått

Det har varit en tuff vecka. Med En stressfull förlossning som gjorde att vi drog till Veterinären på Strömsholm mitt i natten. P g a dåliga värkar. När äntligen den sista killen kom till världen var det en liten kille som såg död ut från början. De fick då hjälpa honom igång.

Så här efteråt kan man med facit i hand undra om det verkligen var ngn idé. Har nu aggerat mänsklig kuvös i 5 nätter och dagar men han har blivit mindre och svagare för var dag, Idag den andra april ger jag upp. Har ingen ork längre. Nu är han så borta att jag vet att det är slut.. Tårar rinner emellanåt men vad hjälper det. Tänker på etik och moral och känner, även om jag gjort allt i min makt för denna lilla söta krabat, gnager det dåliga samvetet. Måste övertyga mig själv att jag gör det som är bäst.

Har ju fyra friska valpar att ta hand om och de är välmående som bara den. Idag är de 8 dagar gamla och de är såååå tjocka. Underbart söta är de allihopa.

Ska bli skönt att få njuta av dem. Imorgon blir det att ta farväl och sedan gå vidare.

TILL MINNE AV GRYNET

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.