Kennel Clevenkeesen

Mari Clevenpalm 

VALPSIDAN

20180709

Puppies are now 4 week old and growing so fast

Gamla bilder från tidigare valpar nedan

 

 

 

 

Ny presentation av valpar nu 7 veckor 2012

Clevenkeesens Heartbraker

Clevenkeesens Hard Rock

Clevenkeesens Happy Feet

Clevenkeesens Hugo Boss

Clevenkeesens Hollywood

Clevenkeesens Harry Potter

 

 

 

 

Uppfödare

Som uppfödare av rasen Keeshond har jag haft fem valpkullar sedan starten för åtta år sedan. Jag säljer valpar enligt SKK:s alla regler och kommer att se till i möjligaste mån att de kommer till bra familjer. Jag kommer att ha en vidare kommunikation med köparna och vara dem till hjälp under en lång tid framöver.

Valpen lämnar mig efter 8 veckor och då är den vaccinerad, besiktigad, chippad och dolda felförsäkrad i tre år.

Med valpen kommer en valplåda med diverse saker. Dessutom får ni ett års medlemskap i Keeshondringen vilket är Sveriges rasklubb för Keeshond. Här finns massor av aktiviteter och läsnyttigt för den som vill. Även klubbtidningen Keeshondposten som utkommer 4 ggr/år

Vid intresse av valp går det bra att ringa eller maila mig.

Mari

0240-29222 eller 070-2562163

 

Ja den senaste veckan har var omtumlande. Lilla Grynet har gått till sälla jaktmarker och kanske var det bäst så. Han mådde inte bra.

idag fredag har de börjat öppna ögonen. Tiden går ju så fort.

3 Dagar gamla

Nu hoppas jag verklgen att lugnet ska lägga sig över mor och valpar. Fanny blir stressad av att jag matar minstingen som har haft svårt att äta p g a han var så svag. Nu börjar han suga bättre och har börjat gå upp i vikt HURRA!!!! Men jag är inte helt glad förrän de är mer en en vecka gamla.

En vecka har gått

Det har varit en tuff vecka. Med En stressfull förlossning som gjorde att vi drog till Veterinären på Strömsholm mitt i natten. P g a dåliga värkar. När äntligen den sista killen kom till världen var det en liten kille som såg död ut från början. De fick då hjälpa honom igång.

Så här efteråt kan man med facit i hand undra om det verkligen var ngn idé. Har nu aggerat mänsklig kuvös i 5 nätter och dagar men han har blivit mindre och svagare för var dag, Idag den andra april ger jag upp. Har ingen ork längre. Nu är han så borta att jag vet att det är slut.. Tårar rinner emellanåt men vad hjälper det. Tänker på etik och moral och känner, även om jag gjort allt i min makt för denna lilla söta krabat, gnager det dåliga samvetet. Måste övertyga mig själv att jag gör det som är bäst.

Har ju fyra friska valpar att ta hand om och de är välmående som bara den. Idag är de 8 dagar gamla och de är såååå tjocka. Underbart söta är de allihopa.

Ska bli skönt att få njuta av dem. Imorgon blir det att ta farväl och sedan gå vidare.

TILL MINNE AV GRYNET